∼10% økt kundegruppe

400.000 ordblinde

Sosialt ansvar

Hvorfor SubReader?

SubReader er en app for personer med lesevansker som leser opp undertekster, slik at man kan være med på kinoturen på samme grunnlag som alle andre.

Appen fungerer ved at den besøkende scanner en QR-kode utenfor kinosalen før filmen begynner. På denne måten kobles mobilen sammen med den riktige kinosalen, og undertekstene på lerretet vil bli lest opp på mobilen når filmen begynner. Ved å bruke den ene øreproppen fra telefonens headset kan den besøkende på en diskret måte høre lyden fra både filmen og opplesningen, helt uten å forstyrre de andre i salen.

En unik mulighet

Vi synes alle skal ha rett til å kunne hygge seg med en god film på kino sammen med venner og familie. SubReader-appen er derfor utviklet med fokus på å kunne brukes så diskret som mulig, uten å forstyrre de andre besøkende.

Med SubReader kan du ta med telefonen din på kino og oppleve filmen på samme vilkår som alle andre.

scr-app-001

Startpakke for kinoer

Her kan du finne og laste ned materiale som vil hjelpe din kino med å komme godt i gang, og bli tilgjengelig for et bredere og mer inkluderende publikum.

grafik

Grafisk materiale

Ved kjøp av SubReader-systemet følger det med en rekke grafisk materiale som kan brukes i kinoen. Dette inkluderer blant annet bannere, videoer til lerret/skjermer, flyers mm.

SoMe

SoMe materiale

Dette materialet kan hjelpe din kino med å markedsføre seg med SubReader på sosiale medier. Her finnes eksempler på innlegg og reklamer som kan brukes på Facebook og andre plattformer.

operator

Materiale til operatører

Det finnes diverse materiale operatøren må ha for å komme i gang med SubReader. Dette inneholder blant annet guider, FAQ, feilsøkingsdokument og velkomstbrev. Materiale er individuelt for kinoen og sendes per mail.

presse

Pressemateriale

Mediene er veldig glad i SubReader, og derfor vil din kino uten tvil kunne dra nytte av mediene i forbindelse med lanseringen. Her kan du finne ulikt materiale til bruk i forbindelse med presse.

Kom i kontakt med oss (ring på +45 60 14 35 51)

Last ned SubReader i dag!

Få dine undertekster opplest med SubReader på både iPhone og Android-telefoner. Alt du må gjøre er å gå inn på enten App Store eller Google Play og laste ned SubReader-appen.

buy-apple

buy-android

Følg med på vår Facebook

© 2019 – SubReader ApS

Sankt Gertruds Stræde 5
1129, København K

CVR: 37258024

kontakt@subreader.dk

+45 60 14 35 51

Udviklet og ejet af Motrik IvS

kontakt@subreader.dk +45 60 14 35 51